ПІСЛЯ ЛІКУВАНЯ ВАЖКИХ ОПІКІВ МАЛЕНЬКА АНЯ РОМАНЧУК ПОВЕРНУЛАСЬ до НОВОГО РОЗДОЛУ

З Бостона на Львівщину повернулась 4-рирічна Анна Романчук. ЇЇ життя американські лікарі рятували упродовж трьох місяців, після того, як у вересні дівчинка отримала численні опіки всього тіла. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
“Попри дуже низькі шанси на виживання, американські лікарі взялися рятувати дівчинку. Зараз після майже 20 операцій і трьох місяців проведених у відділенні інтенсивної терапії, Аня говорить, усміхається, і потрохи ходить”, – розповів начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

За його словами, більшу частина витрат із транспортування Ані до однієї з клінік у США покрили за рахунок фонду Товариства Червоного Хреста, а лікування забезпечила приймаюча лікарня у Штатах.

Нагадаємо, що у вересні дівчинка отримала серйозні опіки через дитячі пустощі з вогнем. На Ані зайнявся одяг і полум’я завдало 65% опіків тіла, з них лікарі діагностували 50% – глибоких і важких. Дитина була у критичному стані у реанімації 8-ї лікарні м. Львова, де за її життя боролися українські медики. Але рятувати її в Україні навряд чи вдалося б, адже для порятунку дитини потрібні були дорогі ліки.

Having a healthy lifestyle and exercising regularly can frankkrauseautomotive.com purchase levitra online take care of the problem.
Зауважимо, в бостонській клініці не вперше рятують українських дітей, які отримали важкі опіки.

З Америки повернулась 4-річна Аня, тіло якої мало 65% опіків


1-145

by #CreativeSMM

Scroll Up